Corte dei Rovi

Corte dei Rovi

12.95

Prosecco DOC van Corte Dei Rovi is een uitnodigende en toegankelijke mousserende wijn die het levendige terroir van de regio Veneto in Italië weerspiegelt. Met zijn fruitige aroma’s, verfrissende smaak en sprankelende bubbels is het de perfecte metgezel voor elke feestelijke gelegenheid of ontspannen moment.

Kleur: Deze Corte dei Rovi Prosecco heeft een heldere, lichtgele kleur met subtiele groene tinten. Het sprankelende karakter wordt visueel versterkt door zijn levendige bubbels die elegant omhoog dansen in het glas.

Geur: De neus wordt verwelkomd door frisse aroma’s van rijpe peren, groene appels en citroenschil, die harmonieus vermengd zijn met florale tonen van acaciabloesem en een vleugje minerale nuances.

Smaak: Bij de eerste slok onthult deze Prosecco een verfrissende zuurgraad, in balans gehouden door zijn delicate zoetheid. Sappige peren en groene appels domineren het smaakprofiel, terwijl subtiele hints van perzik en witte bloemen een gelaagde complexiteit toevoegen. De afdronk is levendig en verkwikkend, met een aanhoudende minerale toets.

Body: Deze Corte dei Rovi Prosecco heeft een lichte tot middelzware body, wat resulteert in een soepele en verfrissende mondgevoel dat perfect is voor zowel op zichzelf als bij lichte gerechten.

Waar te koop?

** Prijzen kunnen altijd afwijken. En zijn een moment opname.